Skip to content

MARKETINGOVÉ SLUŽBY PRE AUTOFÓLIE BRATISLAVA – autofolie-bratislava.eu

So spoločnosťou Autofólie Bratislava, poskytujúcou predaj a montáži autofólií, spolupracujeme už viac ako 5 rokov. Začínali sme správou referencií a tvorbou článkov, vďaka ktorým sa klient dostal do povedomia spotrebiteľov. Nasledovala technická a obsahová úprava webu, doplnená o SEO služby a správu firemného profilu na Googli. Pomohli sme tak klientovi stať sa najvyhľadávanejším predajcom autofólií v Bratislave. V roku 2021 dozrel čas na tvorbu nového webu, s novým dizajnom, lepšie optimalizovaného pre vyhľadávače, ale aj s funkcionalitou online objednávania.

Tvorba loga | digital.zariadim.sk

Webdesign

Našim cieľom bolo vytvoriť web stránku autofolie-bratislava.eu, ktorá zaujme nielen atraktívnym dizajnom, ale hlavne kvalitným obsahom tak, aby pomohla zákazníkovi v lepšej orientácii pri výbere produktov a služieb. Preto sme klientovi navrhli nový grafický dizajn vrátane redizajnu loga, upravili štruktúru webu a pridali viac podstránok doplnených o fotografie a referencie zákazníkov. Pre rýchly kontakt s klientom nesmie chýbať kontaktný formulár a možnosť ONLINE rezervácie konkrétnej služby. 

MARKETINGOVÉ SLUŽBY pre autofolie-bratislava.eu | digital.zariadim.sk

Logo

Modernizáciou prešlo aj logo spoločnosti Autofólie Bratislava. Vzhľadom na fakt, že klient využíva silu kľúčových slov Autofólie+Bratislava, úpravy na logu boli len mierne. Zvolili sme jednoduchšiu a mierne dynamickejšiu kresbu loga. Nové logo je vizuálne pútavejšie, jednoduchšie zapamätateľné a lepšie vystihuje identitu klienta. K novému logu klient dostal dizajn manuál s definíciou fontov, farieb, orezov a použitím na rôzne účely.

MARKETINGOVÉ SLUŽBY pre autofolie-bratislava.eu | digital.zariadim.sk

Galéria Fotografií

Z doterajších skúseností vieme, že pre milovníkov áut je dôležitý tunning, ale veľmi si potrpia aj na kvalitnú fotografiu. Vedeli sme, že nemáme rozpočet na to aby sme fotili každú prácu, preto sme len nastavili štýl komunikácie úvodným fotením 3 projektov. Súčasťou fotenia bola aj príprava video materiálu pre web, inzerciu aj sociálne médiá. Následné fotografie si už klient spracúva sám, využíva výhody komunikácie sietí Facebook, Instagram, či Google Business Profile.

SEO Služby a Obsah

Spoločnosť Autofólie Bratislava sa dlhodobo zobrazuje na prvých priečkach vo vyhľadávaní. Aby si klient túto pozíciu udržal a naďalej zvyšoval návštevnosť, web je pripojený na prémiové SEO nástroje, ktoré nám pomohli optimalizovať technickú aj obsahovú správu webu a obsadiť želané pozície pre jednotlivé kľúčové slová služieb v ich ponuke. Vzhľadom na našu dlhodobú spoluprácu v oblasti práce s referenciami s dôrazom na posilnenie pozícií jednotlivých kľúčových slov nám každá zo 70 referencií pomáha zobraziť relevantný obsah pre rôzne kľúčové slová doplnené o adresný linkbuilding. Tomuto klientovi poskytujeme nepravidelnú SEO podporu, pre ktorú je samozrejmosťou detailný reporting, k vykonaným zmenám na webe a ich dopadu na vyhľadávanie.

Google Business Profile

Zvyšovať počet zákazníkov a posilňovať pozíciu vo vyhľadávaní aj v mapách pomáhame klientovi aj prostredníctvom služby Google Business Profile. Pre Autofólie Bratislava sme detailne vyplnili jednotlivé možnosti tohto nástroja spolu s produktami, službami, lokálnymi nastaveniami, fotografiami s dôrazom na využitie strategických kľúčových slov, spárovanie lokality so službou Google Ads. Sfunkčnili sme aj mikroweb autofolie-bratislava.business.site doplnený o spätné linky na novú webstránku. Vďaka profilu Google Business Profile autofolie-bratislava.eu a pravidelnému pridávaniu obsahu klient dosahuje vyše 30000 zobrazení obsahu mesačne, čo mu prinieslo 150 návštev stránky, 50 volaní a vyše 50 požiadaviek na určenie trasy (výsledky Júl 2022)

MARKETINGOVÉ SLUŽBY pre autofolie-bratislava.eu | digital.zariadim.sk

Referencie

Keďže klient vidí v referenciách citeľný prínos, spracúvame telefonické referencie klienta Autofólie Bratislava od začiatku našej spolupráce až do súčasnosti. Tieto si následne klient zverejňuje aj na svojom novom webe. Spolu s referenciami na Googli má tak spoločnosť Autofólie Bratislava už viac ako 140 referencií. Referencie spoločnosti Autofólie Bratislava nájdete na ich web stránke autofolie-bratislava.eu, na platforme zariadim.sk, ale aj na profile Google Business Profile.

Viac na:

MARKETINGOVÉ SLUŽBY pre autofolie-bratislava.eu | digital.zariadim.sk

Objednávkový rezervačný formulár prepojený s Google kalendárom

Pre zefektívnenie objednávkového procesu si zákazníci vedia rezervovať termín obhliadky alebo realizácie prác kedykoľvek priamo na stránke, podľa dostupných termínov. Toto nám rapídne zvýšilo objednávky, ktoré si zaneprázdnení klienti často realizujú aj v neskorých večerných alebo skorých ranných hodinách. Tím Autofólie Bratislava im následne rezerváciu potvrdí a obaja sú ihneď dohodnutí na realizácií v termíne, ktorý vyhovuje zákazníkovi. Jednotliví pracovníci sú notifikovaní prostredníctvom Google kalendára.

MARKETINGOVÉ SLUŽBY pre autofolie-bratislava.eu | digital.zariadim.sk

Online inzercia a REMARKETING

Súčasťou našich služieb pre klienta Autofólie Bratislava je aj online inzercia v sieti Google Ads a Facebook-u spolu s remarketingom zákazníkov. Prostredníctvom cielenej reklamy sa nám tak darí zefektívniť mieru objednávok pre klienta. Pre klienta tvoríme stratégiu kampane pre vyhľadávaciu inzerciu, lokálnu inzerciu a remarketing vrátane video materiálov.

MARKETINGOVÉ SLUŽBY pre autofolie-bratislava.eu | digital.zariadim.sk